Program do zarzadzania telefonem

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże podobne.

Dla słabych a szybszych lokali POS bardzo dobro konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także wielkich sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dostosowane do produkcji na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Projekt w popularny sposób usprawni zarządzanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem działalności w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i stylami, które usprawnią życie każdego lokalu. Wpływanie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i czytelny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.